Slots med en hög återbetalningsprocent

Varje slot har en unik återbetalningsprocent som styr hur mycket spelarna kan räkna med att få tillbaka i vinster över tid. I regel ligger denna återbetalning på mellan 93-96%, men det finns undantag både uppåt och nedåt. När du vill omsätta en bonus är det självklart fördelaktigt att spela på en slot som har en mycket hög återbetalningsprocent. Du maximerar ju då dina möjligheter att behålla så mycket som möjligt av bonuspengarna.

Return to player - rtp

Spelutvecklaren Net Entertainment som för övrigt är en svensk aktör är den spelutvecklare som erbjuder de bästa genomsnittliga återbetalningarna på slots. Favoriten bland många casinospelare som snabbt vill omsätta en bonus är Blood Suckers, som har en återbetalning på hela 98%. Andra videoslots från NetEnt som erbjuder en skyhög återbetalning är Kings of Chicago (97,8%), Devil’s Delight (97,6%), Simsalabim (97,5%) och Zombies (97,2%) samt Boom Brothers som har en RTP på 96,4%. En annan spelutvecklare som i allmänhet är mycket generös är Thunderkick (som också är en svensk aktör). De flesta av Thunderkicks slots har en återbetalning på över 97%.

I sammanhanget är det också klokt att nämna något om varians. Varians är framför allt ett mått på hur frekvent en slot betalar ut vinster. När du vill omsätta en bonus snabbt och samtidigt kunna behålla så mycket som möjligt av bonuspengarna bör du spela på en slot med en låg varians, det vill säga en slot som betalar ut vinster regelbundet. Du kanske inte har chansen att vinna större summor på enskilda snurr, men pengarna trillar in i en jämn ström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *